Eerste Hulp Bij Spelverzoeken

Gek worden wij ervan, verzoek op verzoek voor het steunen bij een spel. EHBSTerwijl ik Facebook uitlees word ik verzocht ergens een ei op te rapen, tegelijkertijd iemand het leven te schenken en vervolgens nog een potje poker tegen de andere te doen. Met een paar simpele handelingen zijn de verzoeken uit te bannen. Hoe pas je deze E.H.B.S. toe? Je leest het hieronder!

De methode werkt per app. Je kiest hier zelf welke verzoeken je niet meer wilt zien of welke persoon je de mogelijkheid wil ontnemen om je deze verzoeken nog te sturen.

Stap 1: Ga naar het ‘App Center’

In de linkerkolom van je Facebook hoofdpagina klik je op de link: App Center.

Stap 2: Klik op ‘Verzoeken’

In de linkerkolom klik je op ‘verzoeken’ (of ‘requests’ voor de Engelse gebruikers).

Stap 3: Kies de te blokkeren App

In het midden van het scherm zie je alle verschillende Apps die je een verzoek hebben gedaan tot het spelen of deelnemen aan de App. Klik op het kruisje rechtsboven om het blokkeren te starten.

Stap 4: Alle verzoeken van een App blokkeren

Je krijgt nu de keuze uit twee opties. Wanneer je kiest voor optie 1 blokkeer je alle verzoeken van deze App en dus niet van de persoon. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je toch je eieren wil blijven verzamelen maar niet langer diamanten wil wegtikken.

 

 

Stap 5: Alle verzoeken van een persoon blokkeren

Is een persoon ontzettend actief op Facebook en blijft hij maar nieuwe Apps gebruiken en jou verzoeken ditzelfde te doen? Dan is optie 2 de juiste optie om te gebruiken. Hiermee blokkeer je namelijk alle verzoeken van een bepaalde persoon wat betreft de Apps. Je blokkeert hier dus niet de gewone statusupdates mee.

Succes iedereen!