We(b)design

Met de toekomstige gebruiker als focus, gaan we samen met jou op zoek naar de beste opties voor jouw toekomstige, ijzersterke website.

We love webdesign

We geven het eerlijk toe, de realisatie van een plan op papier naar een website online ….. dat is niet alleen voor de klant maar ook voor ons een hele kick. Door het gebruik van premium templates in combinatie met de kracht van WordPress, kennen wij een pijlsnelle ontwikkeltijd en is de website op een later moment altijd uit te breiden met nieuwe functies.

Ja, ik wil een website
Responsive website

Op maat voor jouw bedrijf

De website is het online visitekaartje voor jouw bedrijf. Steeds vaker worden websites op een smartphone of tablet bezocht. Daarom zorgen wij dat jouw website geschikt is voor elk schermformaat. Iets aanpassen na oplevering? Ook dat nemen wij uit handen. Net als beveiliging en andere onderhoudswerkzaamheden.

Design in jouw huisstijl
Onderhoud & Support
Adaptive design: geschikt voor Smartphone & Tablet
Snel en geoptimaliseerd online
Ja, ik wil een website
Webdesign
Een goed gesprek
Graag beginnen wij de ontwikkeling van jouw nieuwe website met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Door jouw verhalen over de passie voor jouw bedrijf, krijgt de website bij ons visueel en inhoudelijk vorm. Samen vormen wij zo uiteindelijk de lay-out van uw kersverse website.
Ontwerp
Van koffie naar ontwerp
Tijd voor ons om aan de slag te gaan met het beeld dat wij samen in dit eerste gesprek hebben gevormd. Met uw huisstijl, de laatste trends en uw wensen gaat onze webdesigner aan de slag met een eerste ontwerp. Zie het als een goed schilderij waarvoor eerst de potloodtekening wordt gemaakt.
Constructiefase
Constructiefase
In deze fase werkt onze webdesigner nauw samen met u als ondernemer om het ontwerp te vertalen naar de uiteindelijke website. Elke pagina wordt met zorg opgebouwd en samen met u getest. Zo zijn wij er beiden zeker van dat het resultaat is wat u tijdens de eerste kop koffie zocht.
Adaptive-Design
Adaptive design
Uw klant beweegt en ervaart websites op de bank via de tablet of onderweg via de smartphone. Daarom zorgen wij al tijdens de bouw dat de site zich moeiteloos aanpast aan elk scherm (responsive) maar ook de juiste content wordt getoond of zelfs weg wordt gelaten (adaptive). Zo blijft uw klant geboeid en zal er eerder overgegaan worden tot actie.
Afronding
Afronding
Voordat wij jouw nieuwe website kunnen tonen aan uw klanten, gaan we de leukste fase in, de afronding! De site draait op onze testserver en is volledig functioneel. Naast onze testers kan je zelf op de bank aan de slag gaan met de website om zo de spreekwoordelijke 'puntjes op de i' te zetten. De site is namelijk pas klaar als jij tevreden bent.
Support
Onderhoud & Support
Om te zorgen dat uw website veilig en functioneel blijft, is onderhoud aan de motor nodig waar de site op draait (CMS systeem). Bij ons is het onderhoud voor de eerste 12 maanden altijd inbegrepen. In deze periode onderhouden wij zowel de motor als de voorzijde van uw website. U kunt dus altijd bij ons terecht voor tekstuele en visuele wijzigingen.
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem zelf contact op, of laat je vrijblijvend terugbellen