Over ons

PR Social, online sinds 2012

Maak kennis met pr social
De ontwikkeling van het bedrijf
Peter van Remmen
Eigenaar

PR Social is een online marketingbureau dat zich volledig richt om jouw bedrijf te ontlasten op gebied van social media marketing & webdesign.

Sinds 2012 werkt PR Social met het doel om bedrijven te ondersteunen en adviseren op gebied van Social Media Marketing en Webdesign. Peter van Remmen is mede-oprichter en intussen volledig eigenaar van het bedrijf en werkt samen met verschillende partners.

De afgelopen jaren heeft PR Social in allerlei verschillende branches een tevreden klantenkring opgebouwd. Denk aan restaurants, administratiekantoren, muzikanten, webshops en meer! Door een website te laten maken en onderhouden, Facebook Advertising uit te besteden en voor de inzet van Community Management hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan de online ontwikkeling van deze bedrijven.

Kortom; wij zijn er voor jouw bedrijf.

Contact opnemen
Waarom pr social
Wij zijn er voor jouw bedrijf
TOTAALLEVERANCIER
Bij PR Social breng je alle online communicatie onder. Social Media beheer, zoals het monitoren en beheren van Facebook-pagina’s, een website of webshop laten bouwen en onderhouden, de inzet van Facebook Advertising en meer! Wij bieden het allemaal voor jouw bedrijf.
SERVICEGERICHT
Wij willen als klant bij een bedrijf altijd snel reactie ontvangen en daarom bieden wij die service aan jou! Wij streven er altijd naar binnen 4 uur te reageren op al jouw vragen en bieden passende oplossingen bij een probleem. Wij denken altijd met je mee, altijd persoonlijk.
PROFESSIONEEL
Een website moet er gelikt uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, communicatie via Social Media moet verzorgd en bekwaam overkomen en de huisstijl van je bedrijf is jouw visitekaartje. Wij zorgen altijd voor een professionele uitstraling en communicatie tot in de details.
Wat onze klanten zeggen
Referenties