info@prsocial.nl +31 615591158

Over PR Social

Like Us


Het idee van Roy de Kruijf en Peter van Remmen: Het bedrijfsleven wil met de tijd mee. Daarom heeft het behoefte aan Social Media. Wij hebben de kennis, tijd en middelen om een professionele service te verlenen op het gebied van Social Media, webdesign en online marketing. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering en de uitgebreide mogelijkheden om een Social Media strategie te bedenken voor uw bedrijf.

Eigenaren

Wij hebben PR Social opgericht


Peter van Remmen | Eigenaar PR Social

Peter van Remmen

Aan de Hogeschool van Amsterdam de opleiding Management, Economie & Recht afgerond. In combinatie met een minor Leidinggeven is dit een een ideale basis voor een ondernemer. Van jongs af aan de behoefte gehad om als ondernemer aan de slag te gaan. Als eigenaar van de Ajax fansite Ajaxinside.nl is de eerste grote stap gezet in effectief en actief gebruik van Social Media. Als webdesigner en community manager worden mijn specialiteiten volop benut binnen PR Social.


Eigenaar | 06 15591158 | pvanremmen@prsocial.nl
Community Management
Sales
Wordpress
HTML5 / CSS
eigenaar PR Social Roy de Kruijf

Roy de Kruijf

“Een creatief ontwerp heeft pas commercieel nut als de juiste marketingkennis al vanaf de eerste penseelstreek wordt toegepast.” Door een Economische studie te combineren met zowel een grafische minor als ook een reclame minorstudie, zijn al deze ingrediënten aan boord. Door mijn creativiteit toe te voegen aan PR Social, zorgen wij ervoor dat uw idee van de keukentafel uitgewerkt wordt tot een unieke on- en offline identiteit. Wanneer zullen we starten?


Eigenaar | 06 10059579 | rdekruijf@prsocial.nl
Grafisch ontwerp
Community Management
Marketing
Training

Wilt u meer weten?

PR SOCIAL KOMT GRAAG MET U IN CONTACT OM UW WENSEN TE BESPREKEN. UITERAARD KUNT U OOK EEN KIJKJE NEMEN BIJ ONZE DIENSTEN.

NEEM CONTACT OP       ONZE DIENSTEN

Statistieken afgelopen jaar

Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen. Wilt u daar ook deel van uitmaken?


22
Aantal klanten
4297
Likes gegenereerd
11532
Bezoekers via Facebook Ads
38
Voltooide projecten