info@prsocial.nl +31 615591158

Portfolio Category: Websites

Life is Sweet

Life is Sweet

Kim en Kees zijn twee bevlogen ondernemers die met verantwoordelijk geproduceerde palmsuiker de wereld een duurzaam zoetje willen geven. Wij kregen de opdracht om de website responsive te stylen en in lijn te brengen met de bestaande huisstijl.

A&F

In 1999 begonnen Conny en Jan samen met het bouwen van hun droom, A&F Financieel advies. Anno 2015 schakelden zij ons in om deze droom ook online een gezicht te geven. Gelet op smartphones en tablets, is deze website klaar voor de toekomst.

BemiddelMaar

BemiddelMaar

BemiddelMaar is een bemiddelingsorganisatie die trainingen geeft en mediation verzorgt. Voor deze startup hebben wij vrijwel het totaal-pakket geleverd: Logo ontwerp, nieuwe moderne responsive website en ontwerp van drukwerk zoals visitekaartjes.

Mahanakorn

Mahanakorn

Thais eten in Utrecht? Dat doe je bij Mahanakorn! Helaas was het CMS systeem van de website verouderd en kende de contactformulieren nog geen beveiliging. Na een blokkade van de hoster zorgden wij ervoor dat de website binnen een dag up to date en beveiligd weer online stond.

White Vision

White Vision

Rene Vlugt van White Vision wilde een nieuwe, moderne en responsive website. Wij hebben dat voor hem gerealiseerd. Binnen de website is onder meer een boekingsmodule gebouwd, waarmee HD Videozuilen online kunnen worden gereserveerd. White Vision kan er online weer volop tegenaan!

Hallobeenmode

Hallobeenmode

Wij hebben het logo van Hallobeenmode ontworpen, evenals de bouw van de webshop. Daarnaast verzorgen wij Community Management op Facebook en hanteren we Facebook Advertising om de conversie van de webshop te verhogen.