info@prsocial.nl +31 615591158

Portfolio Category: Grafisch Ontwerp

Angelic FM

Zien we hier vleugels of de liefde voor deephouse? Wat begon als de vleugels van een engel, eindigde in een multi-interpretabel en tijdloos logo voor dit online deephouse radiostation.

Trademark Radio

Trademark Radio

Geïnspireerd door zwart vinyl ontstond het idee voor een logo dat Trademark Radio ook op papier zou doen spreken. De geluidsbalken volgen het spectrum van de deephouse en het logo maakt een toespeling op het ‘trademark’ symbool zoals iedereen dat kent.

De Krommerijnkrat

De Krommerijnkrat

Lokaal en gezond eten dat zo van de boer thuisbezorgd wordt in uw eigen keuken, dat is de Krommerijnkrat. Geheel in stijl met de vernieuwde webshop creëerden wij zowel flyers als ansichtkaarten, zo wordt deze shop nu in stijl vertegenwoordigd. Daarnaast hebben wij een Facebook Advertising Campagne gelanceerd.

Skrive Media

Skrive Media wordt beheerd door Suzanne van Remmen. Teksten schrijven en fotografie behoren tot haar specialiteiten. Als kersverse zelfstandig ondernemer had zij een logo nodig. Op basis van haar wensen, branche en persoonlijkheid hebben wij een creatief logo ontworpen. Daarnaast hebben wij ook een bijpassende, cleane website gebouwd.

Grand Café Carré

Grand Café Carré

Social media begint pas te leven als de juiste doelgroep bereikt wordt met passende en activerende content. Voor dit karakteristieke restaurant in hartje Utrecht hebben wij zowel adverteren op Facebook als het genereren en plaatsen van krachtige content gerealiseerd. Op creatieve wijze is er gekozen voor ‘storytelling’ met behulp van smakelijke foto’s, interactieve berichten en

Brooklyn Beat

Brooklyn Beat is het label waaronder muziekproducer Chris Davids met verschillende featuring artists een bijdrage levert aan de ‘Hiphop meets Dance’ scene. Met trendy beats is het doel om de nummers van Brooklyn Beat in populaire clubs te hebben draaien. Om zich volledig op de muziek te kunnen focussen, is PR Social ingeschakeld om de zakelijke