Twee Facebook pagina’s samenvoegen?

Het antwoord op een simpele vraag, is soms maar moeilijk te vinden. Zo bleek ook toen een goede vriend vroeg hoe zij haar twee, vrijwel identieke, zakelijke Facebook pagina’s kon samenvoegen tot één pagina. Een korte zoektocht op Google toonde aan dat er ontzettend veel mensen zoeken naar een oplossing waarbij de meest populaire Facebook pagina in ieder geval haar likes behoudt. Hoe dit werkt? Ik leg het je graag uit in deze korte blog….

Een schone Facebook tijdlijn in 5 stappen

Of het nou om vervelende posts van vrienden zijn die iets willen winnen of dansende hondjes op een bureau, je tijdslijn op Facebook kan tegenwoordig al snel vervuild zijn. In alle eerlijkheid is het Facebook die uiteindelijk aan de touwtjes trekt, doormiddel van hun algoritme en jouw connecties bepalen zij wat er in jouw tijdslijn staat. Maar vrees niet, je kan wel degelijk actie ondernemen om orde in de brij te scheppen! In slechts vijf…

Wat als wij alle Instagram foto’s zouden uitprinten…

Jaarlijks maken wij ontelbaar veel selfies en andere foto’s met onze smartphones, een ongelooflijk aantal wordt vervolgens bewerkt met het populaire programma Instagram. Hoeveel precies? Bekijk de interactieve infographic van Photoworld om dit astronomisch hoge getal te ontdekken. Klik op de afbeelding voor de interactieve infographic (via Photoworld).

Facebook Safety Check, jouw held tijdens een ramp.

  Zojuist heeft Facebook een nieuwe feature genaamd Safety Check gelanceerd. Tijdens rampen zijn naasten altijd op zoek naar een bericht dat bevestigt dat hun bekende in het rampgebied in orde is. Safety Check detecteert dat jij in een rampgebied bent en vraagt of je in orde bent. Na een simpele druk op de knop worden jouw vrienden op Facebook direct op de hoogte gebracht. 

Na het nieuws deze morgen dat onze wereld nog nooit…

Facebook biedt gebruiker meer controle over privacy

Facebook zet weer een stap op gebied van privacy-ontwikkeling. Er is de laatste jaren veel te doen geweest over wie wat kan zien en wat Facebook met gegevens van haar leden doet. Het Social Media platform biedt de gebruiker nu nog meer controle over haar privacy-instellingen. In dit geval betreft het de toegang van applicaties. Ga in het menu naar ‘instellingen –> apps’ en je krijgt een overzicht van alle applicaties die jij toegang hebt…

Facebook start uitrol ‘Like-switcher’

Facebook blijft zich ontwikkelen. Zo heeft het social media platform nu een nieuwe functie toegevoegd die momenteel wordt uitgerold. Met deze nieuwe functie kan je bij een post van een bedrijf makkelijker switchen tussen ‘reageren en liken als een bedrijfspagina’ of  ‘reageren en liken als persoon’. Dit is een zeer interessante functie voor iedereen die een pagina in beheer heeft. Hoe werkt het?   1. Onderstaande afbeeldingen zie je bij een post van een bedrijfspagina….

Dit ziet Robin van Persie straks bij de aftrap!

Niet alleen bij PR Social zijn we voetbalfanaten, ook Google laat zich dit jaar van zijn beste kant zien. Op Google Maps maken zij het door middel van Google Streetview mogelijk om een kijkje te nemen in alle stadion van het WK 2014 in Brazilië. Wij hebben ze allemaal op een rij gezet voor jullie! Desfrutar!

De ideale post maak je zo! | Infographic

Ben je zelf actief als bedrijf of werk je voor een bedrijf dat Social Media als communicatiekanaal gebruikt? Wil je graag weten hoe je de perfecte Facebook post maakt of wanneer het ideale moment daar is om jou YouTube knaller te uploaden? Dan is deze infograpgic het helemaal voor jou!